Hírlevél
Hírlevél

Idén is, mint már oly sok éve a főváros -és környéke- sok színes programmal kedveskedik az érdeklődőknek gyereknap alkalmából május utolsó hétvégéjén. A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttünk nektek ezek közül párat, mely remek kikapcsolódásnak ígérkezik az egész családnak. Szemezgessetek bátran, és nézzetek körül a többi programunk között is, hogy megtaláljátok magatok és gyermekeitek számára a legideálisabb lehetőséget.

Tipp: Az under5 programkeresőben a "gyereknap" kategóriára kattintva részletesen is utána olvashattok a gyereknapi összejöveteleknek!

* * *


Hova menjünk gyereknapon?


1, dm gyereknap

2019. május 25-26., szombat-vasárnap, 10:00 – 18:00, 0+ év, 14. kerület

A Vasúttörténeti Park ezúttal is kétnapos programsorozattal készült a vasúti közlekedésért rajongó gyermekeknek. Színes programokkal, és interaktív bemutatókkal várják az ide látogatókat.

A Vasúttörténeti Parkban ezúttal is izgalmas programokkal készülnek a szervezők!2, Családi sportnap

2019. május 25., szombat, 10:00 – 13: 00, 3+ év, 2. kerület

Budapest 2019-ben Európa Sportfővárosa, melynek keretében ezúttal a gyermekeknek szeretnének kedveskedni új sportolási lehetőségek kipróbálásával, kreatív mozgásformákkal. A program mindenki számára ingyenes.

A családi sportnapon ingyenesen próbálhattok ki mindenféle sportágat!3, ESB (English School of Budapest) Családi Nap

2019. május 25., szombat, 10:00-13:00, 3+ év, 2. kerület

Családi nap keretében főleg kézműves programokkal és meséléssel készülnek a gyereknapra az English School of Budapest Tárogató utcai épületében. Ha érdekel a sakk, vagy részt vennétek egy könyvvásáron, ezt semmiképp se hagyjátok ki. 

Sakk, kézműves foglalkozás, mesék és könyvvásár az ESB Családi Napon.4, Darus Gyereknap Budaörsön

2019. május 25-26., szombat-vasárnap, 10:00 – 18:00, 0+ év, Budaörs

Budaörsön nem akármilyen program várja az odalátogatókat. Daruk, toronydaruk és egyéb munkagépek mellett ingyenes kézműves foglalkozással, arcfestéssel és játékokkal várják a gyerekeket.

Látogassatok ki a rendezvényre, találkozzunk személyesen is az under5 standjánál! Mi már várjuk! 😊

Jegyet csak elővételben lehet venni a rendezvény oldalán!

Gyertek el és próbáljátok ki milyen egy daru vagy markoló belülről! 🙂5, Városi Gyereknap - Szigethalom

2019. május 25., szombat, 10:00 – 17:00, 2+ év, Szigethalom

Egész napos ingyenes programokkal várják a családokat Szigethalom belvárosában, ahol akár családi sorversenyen, vagy más színes ügyességi játékokon vehetnek részt kicsik és nagyok egyaránt.

Igazi családias hangulat vár Szigethalmon, a városi gyereknapon!

 

Tudsz olyan kicsiknek és családoknak szóló gyereknapi eseményről, amit szívesen ajánlanál a többi kisgyerekes szülőnek? Írj megjegyzést a blog cikkhez vagy írj e-mailt nekünk az info@under5.hu-ra!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról, kisgyermeknek szóló foglalkozásokról és közösségi helyekről, illetve, hogy sok érdekes tartalmat olvashass blogunkon!

    © under5 2022 / Minden jog fenntartva.
    crossmenuchevron-down