Hírlevél
Hírlevél

Szeretnéd, ha több
kigyerekes szülő ismerné a vállalkozásodat?

LEGYÉL UNDER5 PARTNER!

Előnyök, amiért
érdemes csatlakozni

Mutasd be, mivel foglalkozol

Mutasd be a szolgáltatásodat, tedd elérhetővé a márkádat, hogy egyre többen megismerjenek és ajánljanak. Az under5 összegyűjti a legmenőbb kisgyerekes foglalkozásokat & közösségi helyeket. Legyen köztük a tiéd is!

Építsd a márkád

A könnyen kezelhető, mobilbarát platformon egyszerűen hirdetheted a foglalkozásaidat, és a keresés élmény a szülőknek. Gyűjts visszajelzéseket, hogy még eredményesebb légy.

Legyél a közösség tagja

Vállalkozónak lenni gyakran nehéz és magányos dolog – az under5 tagjaként egy inspiráló közösség tagja lehetsz.

Gyakori kérdések

Minden kismamákat, babákat és kisgyerekeket ovis korig célzó csoportos foglalkozást, illetve foglalkozásokat tartó helyszínt, közösségi helyet szívesen várunk! Csak felnőtteket célzó programot nem tudunk regisztrálni.
Egyelőre Budapesten és környékén. Később szeretnénk országossá tenni a platformot – ezért ha máshonnan érdeklődsz, írj nyugodtan már most, hogy az elsők között legyél a bővítési tervekkel kapcsolatban.
Töltsd ki a rövid jelentkezési lapot és csapatunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.
Teljes és aktuális információt kérünk a program jellegével, időpontjával, helyszínével és árával kapcsolatban; hogy a szülők is jól tudjanak tájékozódni. Javasoljuk, hogy jó minőségű képeket is csatolj a leírás mellé.
Honlapunk tagsági díjas rendszerben működik, melyet 3 hónapig ingyenesen kipróbálhatsz,hogy biztos legyél a sikeredben! A tagsági díj 2,500 Ft/hó - egy foglalkozás ára havonta. A profilod létrehozásában kérd csapatunk segítségét az info@under5.hu e-mail címen!

Jelentkezési lap

Szeretnél többet tudni az under5 partner hálózatáról?
Töltsd ki a rövid jelentkezési lapot és csapatunk felveszi veled a kapcsolatot!

  Partnereink

  Csatlakozz a folyamatosan bővülő partner közösséghez,
  akik az under5 platformot használják, hogy még több szülőhöz eljussanak.
  chevron-left
  chevron-right

  Hírlevél feliratkozás

  Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról, kisgyermeknek szóló foglalkozásokról és közösségi helyekről, illetve, hogy sok érdekes tartalmat olvashass blogunkon!

   © under5 2022 / Minden jog fenntartva.
   pictureuserschart-barscrossmenuchevron-upchevron-down