Hírlevél
Hírlevél

Élménnyel teli fejlődés

Szülőnek lenni, anyának, apának óriási lehetőség! Egy csöpp kis ember kezét fogni az úton, miközben felfedezi magának a világot – és ez új élményeket nyit meg számunkra, felnőtteknek is.

Azért jött létre az under5, hogy ne a programok keresgélésével menjen el az időnk, hanem mindenki a családhoz legjobban illő foglalkozásokon, helyeken gyűjthesse az újabb közös élményeket!

Legyen az egy közös zenélés, babaúszás apával, kávézás egy bababarát helyen a barátnőkkel vagy torna, ahova a kisgyereked is magaddal viheted. És hogy ne kelljen hónapokkal később a homlokunkra csapni, hogy erről a lehetőségről eddig én miért nem hallottam?!

Egyelőre Budapesten és környékén.
Később szeretnénk országossá tenni a platformot – ezért ha máshonnan érdeklődsz, írj az info@under5.hu címre már most, hogy az elsők között legyél a bővítéssel kapcsolatban.

Kik vagyunk?

Az alapítók: Két anya, aki szeretné könnyebbé tenni a szülőséget

2017-ben, amikor megszülettek a kisfiaink, akkor született meg az under5 ötlete is. Kezdő szülőként gyakran belefutottunk abba a problémába, hogy kimozdulnánk, beszélgetnénk, élményeket keresnénk a kisgyerekünkkel, a családdal, a barátokkal – csak hogy ezt gyerekkel megtalálni már legtöbbször nem 5 percet igényelt, mint egy étterem esetén; hanem nehéz és időigényes utánajárást. Mert nem volt mindegy, hogy hol van az adott program, Vince épp alszik-e abban az időben, Marci életkorának megfelelő-e a foglalkozás, vagy egyszerűen csak kit tudok keresni az az adott programmal kapcsolatban, hogy mit is érdemes vinnem rá?! Azon kezdtünk el gondolkozni, nem lehetne-e ezt egyszerűbben?

Ezért jött létre az under5, hogy kisgyerekekkel is egyszerűen rátalálhassunk a közös élményekre. Folyamatosan dolgozunk rajta, hogy egyre jobb legyen a platform, és bízunk benne, hogy ti is szeretni fogjátok és rengeteg jó élményt tudtok szerezni a segítségével.

A csapat, aki az under5 lelke! 

Járjuk a várost, új ötletek, partnerek után kutatunk, tippeket adunk.

  • Szeretem a jó kávét, a régi könyvek illatát, az autóban hangosan énekelni. Kicsiként az Eltáncolt cipellők volt a kedvenc mesém, és felnőttként is szeretem a nyüzsgést, szeretek utazni, új dolgokba belevágni. Nagycsaládban nőttem fel, világ életemben gyerekek vettek körül. Egy kicsit magaménak érzem azokat a lurkókat mind, akikkel az elmúlt 10 évben mint babysitter, nanny, bölcsődei gondozó, nyári táboroztató, óvodapedagógus foglalkoztam. Mindig is célom volt egy olyan csapat tagja lenni, ahol a gyermekekért és szüleikért egyaránt dolgozhatok. Az under5-nál tökéletesen megtaláltam ezen számításaimat, egy szuper csapatba csöppentem, melynek lelkületével maximálisan együtt tudok élni és dolgozni.
  • Labdával keltem, feküdtem: 5 évesen a foci volt az álom. Mint egy örökmozgó, közben jártam néptáncra, mesemondó versenyekre, színjátszóra is. Talán ez (és persze három testvérem) lehet az oka, hogy szeretek aktívan társaságban lenni, minél több közös játékot, programot, kalandot kipróbálni. Az under5 csapatában is ez a kalandvágy mozgat: egy olyan oldalt szeretnénk, ahol nemcsak programokat, hanem közösséget is találunk! Új programokat, helyeket felfedezni nekem az egyik legnagyobb öröm, mindezekről írni szinte kiváltság. Több éves ügynökségi, kutatói háttérrel rendelkezem. Hobbim a kórusének (most jött ki az első lemezünk), a futás, a túrázás és … (persze) a foci.
  • Kicsiként imádtam kunyhót építeni, oda elvonulni a barátnőimmel, és egész nap csak babázni. Igaz, hogy már elbújni nem nagyon tudok, a babázás ma is aktív része az életemnek – egy kicsit másképp. Jelenleg egy 2 és fél éves kislánnyal és egy fél éves kisfiúval babázom otthon, és igyekszem minél aktívabban eltölteni ezt az időszakot. Az under5 épp azt szeretné egyszerűvé tenni, amire minden egyes napon vágyok: új, közös élményeket találni Velük. Ennek nagyon jó részese lenni!
  • A kedvenc mesém a Gyűszűnyi Erdő lakói, mely egy magával ragadó történet az erdő életéről. A benne élő állatok környezetvédelmi akciót indítanak az ember pusztító munkája ellen – nagyon drukkoltam gyerekként a rókának és barátainak, hogy sikerüljön megnyerniük a csatát a természet oldalán. Azért csatlakoztam az under5-hoz, mert egy fantáziadús, innovatív kezdeményezésnek tartom. Pedagógusként különösen izgalmas, hogy a kisgyermekes családokat érdeklő témákban merülhetek el. Ez nem csak szakmai fejlődést jelent számomra, hanem egy izgalmas utazást is, amelyet egy lelkes, összetartó csapattal tehetek meg.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról, kisgyermeknek szóló foglalkozásokról és közösségi helyekről, illetve, hogy sok érdekes tartalmat olvashass blogunkon!

    © under5 2022 / Minden jog fenntartva.
    crossmenuchevron-down