Hírlevél
Hírlevél

Kitekintés a nagyvárosból – barangolás ezúttal délnek! #hellódél! 

Mint ahogyan azt ígértük, íme a főváros agglomerációját körbejáró cikkünk második része.

Elhagyva Budapest határait, most a térképen délnek vettük az irányt, hogy összegyűjtsük a legjobb gyerekprogramokat rejtő helyeket. 

A pesti oldalról indulunk, és első állomásunk még egészen keleten Pécel. Majd ténylegesen délről kerülve a fővárost Dunaharasztiba érkezünk. Átkelve a Csepel-szigetre, megállunk Szigetszentmiklóson, majd Szigethalmon. A Dunától nyugatra lévő budai oldalra érkezve Tárnokot látogatjuk meg. 

⏰ Olvasási idő: 5 perc

| Ajánljatok új helyeket kommentben vagy emailben, cikkünket frissítjük!

***

KockaKuckó, Mozgás és képességfejlesztés gyerekeknek

Fejlesztő foglalkozás a Kuckóban.

A Pécelen lévő mozgásfejlesztőben szakképzett pedagógus, terapeuta, logopédus, gyógypedagógus gárda várja az oda érkező kicsiket és nagyokat. 

Járhatunk csoportos és egyéni fejlesztő órákra, logopédiára, mozgás-és képességfejlesztő foglalkozásokra. Különlegesség, hogy a Kockakuckóban lovasterápia is elérhető, amire akár már 3 éves kortól vihetjük a gyermekeket. A pszichológiai és pedagógiai elemeket tartalmazó lovaglás számos területen segíti a gyermekek egészséges fejlődését. 

Autóval a M0-ás körgyűrűn keresztül a legkönnyen megközelíthető Pécel, tömegközlekedéssel pedig Budapestről az Örs vezér teréről induló buszokkal tudunk közlekedni

2119, Pécel, József Attila u. 28./b  | Nyitva, H-V: a programok függvényében 

További infók:  under5  | honlap  |  Facebook

Harmónia Jóga

Szabadtéri foglalkozás a Harmónia Jógastúdió szervezésében

Dunaharaszti központjában található jógastúdióban valóban harmonikus belső tereinek köszönhetően könnyen ráhangolódhatunk a jógázás adta békére.

A rengeteg féle óratípus között találunk kifejezetten női jógát, illetve kismamajógának több változatát is. Ha babával érkeznénk annak sincs akadálya, sőt. Kis-és nagybabás jógaórákra járhatunk attól függően, hogy mekkora a pici. Hat hetestől nyolc-tíz hónaposig korig a kisbabás; tíztől huszonnégy hónaposig pedig a már a nagybabás foglalkozás ajánlott. Gyerekjógára az ovis korosztálytól hozhatjuk a gyerekeket, egészen kilenc éves korig. Az órák itt is több korcsoportra vannak bontva. 

Autóval a fővárosból a Soroksári úton keresztül egy 15 perces úttal elérjük Dunaharasztit, tömegközlekedéssel pedig a Közvágóhítól H6 hévvel, vagy buszokkal tudunk közlekedni.

2330 Dunaharaszti, Fő út 122.  |  Nyitva: H-P: órarend szerint

További infók:  under5  | honlap  |  Facebook

Bagoly Sziget Mozgás-és Képességfejlesztő Kuckó

Foglalkozás a Kuckóban

A szigetszentmiklósi mozgáskuckóban a bölcsődés, óvodás és a kisiskolás korosztálynak megfelelő foglalkozásokat is találunk.  Legyen szó akár képességfejlesztésről, felzárkóztatásról, vagy ha csak mozogni vágyik gyermekünk, ide bátran ellátogathatunk. A Bagoly Szigetet Uri Ildikó, konduktor, fejlesztőpedagógus, Kulcsár-féle komplex mozgásterapeuta vezeti.

Nyáron a terep a számtalan táboré melyek között szintén van a kisebbeknek és az iskolásoknak való egyaránt.

Autóval a M0-ás körgyűrűn keresztül a Ráckeve/Szigetszentmiklós/Csepel kijáratnál letérve érjük el leghamarabb Szigetszentmiklós városát, tömegközlekedéssel pedig a Közvágóhítól a H6 hévvel, vagy buszokkal tudunk közlekedni.

2310, Szigetszentmiklós, Damjanich utca 14. | Nyitva, H-P: 14:00-19:00 

További infók:  under5  | honlap  |  Facebook

Városi Szabadidőközpont

Nyári program a VSZK-ban

A szigethalmi Szabadidőközpont 2005 óta várja az idelátogatókat színes programkínálatával. A kulturális sokszínűség jegyében igyekszik programokat szervezni felnőttek, gyerekek és családok számára egyaránt. A saját eseményeken túl különféle intézmények, civil szervezetek, jótékonysági kezdeményezések programjainak ad otthont. Jöhetünk ide koncertre, előadásra, kiállításra, sporteseményre, vagy megnézhetünk színházi darabot. Nyaranta a számtalan gyerektábor zsivajától hangos a szigethalmi szabadidőközpont környéke.

Autóval a M0-ás körgyűrűn keresztül a Halásztelek lehajtónál letérve érjük el leghamarabb Szigethalom városát, tömegközlekedéssel pedig a Közvágóhítól a H6 hévvel, vagy buszokkal tudunk közlekedni.

2315 Szigethalom, Sport u. 4. | Nyitva, H-P 8:00-16:00

További infók:  under5  | honlap  |  Facebook

Varázsöböl

Kézműves foglalkozás a Varázsöbölben

A tárnokon lévő anya és baba közösségi tér helyszíne 2020-tól nem más, mint a megálmodója Sümegi Krisztina otthonának egy része. A teret úgy alakították ki, hogy minden szempontból megfeleljen a főleg bölcsis és kis óvodás korosztálynak szóló foglalkozásoknak. Kriszti aki kisgyermeknevelő, és Barbi aki óvodapedagógus vezetésével valósulnak meg a tematikusan felépített, korosztályok szerint bontott főleg mozgásos, mondókás foglalkozások.

Autóval a fővárosból az M7-en keresztül egy 15 perces úttal elérjük Tárnokot, tömegközlekedéssel pedig a Déli pályaudvarról induló Székesfehérvárra tartó vonatokkal tudunk közlekedni.

2461 Tárnok, Kossuth Lajos utca 24. | Nyitva, H-p: a programok függvényében 

További infók:  under5  | honlap  |  Facebook

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról, kisgyermeknek szóló foglalkozásokról és közösségi helyekről, illetve, hogy sok érdekes tartalmat olvashass blogunkon!

    © under5 2022 / Minden jog fenntartva.
    crossmenuchevron-down