Hírlevél
Hírlevél

Videó

Leírás

Interaktív mesék, zenés bábelőadások és különleges workshopok 

Danny Bain az Amerikai Egyesült Államokban nőtt fel, zenélni hazájában, Afrikában és Dél-Amerikában tanult, 2010-ben érkezett Magyarországra. Egyedi mesemondó stílusa az afrikai zenei hagyományokra épül, tradicionális és saját népmeséket ötvöz fülbemászó dallamokkal és hipnotikus ritmusokkal.

Interaktív előadásain különleges hangszerek felfedezésére is van lehetőség – az afrikai balofon például nagy kedvenc!

Repertoárjában szerepel jelenleg zenés bábszínházi előadás, mesekoncert, vízi óriásbábos előadás és nagyszínpadi gyerekszínházi előadás is. Mindegyikre jellemző, hogy a zenélés és a színjátszás közötti határok elmosódnak, és a zene kiemelt szerepet kap a cselekményben is. Ráadásul a Danny mesél program átfogó módon nyújt a gyerekeknek lehetőséget arra, hogy fejleszthessék nyelvi készségeiket, zenét és táncot tanulhassanak, és új kultúrákat és hangszereket fedezhessenek fel.

Az éppen aktuális koncertekkel, foglalkozásokkal és workshopokkal kapcsolatban keresd fel a Danny Mesél saját honlapját vagy facebook oldalát!

Helyszín

Galéria

chevron-left
chevron-right

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról, kisgyermeknek szóló foglalkozásokról és közösségi helyekről, illetve, hogy sok érdekes tartalmat olvashass blogunkon!

    © under5 2022 / Minden jog fenntartva.
    envelopephone-handsetmap-markercrossmenuchevron-down