Hírlevél
Hírlevél

Videó

Leírás

Családbarát közösségi tér és kávézó

A HellóAnyu egy belvárosi közösségi tér és ökokávézó, minden szempontból maximálisan baba-mama, kisgyermekbarát.  Pontosan ezért is jött létre, hogy a kisgyerekes anyukák a gyerekeikkel együtt is találkozhassanak egymással, kultúrális programokon vehessenek részt vagy akár tanfolyamokra, képzésekre járhassanak, ami segíti őket a munkaerőpiaci visszailleszkedésbe.

A HellóAnyu tulajdonképpen már fogalom, fennállása óta rengeteg szülő megismerte, és megszerette ezt a helyet. ide bármikor beugorhatsz egy kávéra-sütire, és az sem jelent gondot, ha szoptatni vagy  pelenkázni is szeretnél. Babamatrac, játszószőnyeg, rajzasztal, építőjátékok, favonat, képeskönyvek várják az ovisokat, a nagyobbak pedig társasozhatnak, csocsózhatnak, használhatják a minikönyvtárt, de akár leckét is írhatnak. 

Mindemellett pedig heti rendszerességű foglalkozalkozásokon is részt vehettek, legyen az jóga, zenés vagy éppen fejlesztő foglalkozás.

A foglalkozások időpontjáról a további részleteket keresd a Hellóanyu saját holnapján, vagy facebook oldalán.

Helyszín

Galéria

chevron-left
chevron-right

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról, kisgyermeknek szóló foglalkozásokról és közösségi helyekről, illetve, hogy sok érdekes tartalmat olvashass blogunkon!

    © under5 2022 / Minden jog fenntartva.
    envelopephone-handsetmap-markercrossmenuchevron-down