Leírás

Főszerepben a művészet

Hevér Zsófi a Hevzso Stúdió megálmodója táncművész, pedagógus, fotós. A stúdiót 2018-ban nyitotta meg, korábban 5 éven keresztül a 13. kerületi  Noha Stúdió adott otthont foglalkozásainak. Nagyon szereti amit csinál, - ez első ránézésre, nem hogy látszik, de sugárzik belőle -  a mozgást és a gyermekeket egyaránt.

Gyermekfoglalkozásaikon az egyéniség kibontakoztatására fókuszálnak, a mozgás segítségével a gyermekeket önmaguk megismerésére, elfogadására inspriálják; játékosan, felesleges korlátok nélkül. Ugyanerre a filozófiára épülnek a tiniknek szóló órák, ám ezek a mozgás magasabb szintű, önállóbb koordinációjára is tanítják a fiatalokat. Felnőtt mozogni vágyók kondíciójuknak és egyéniségüknek megfelelően választhatnak óratípust.

A stúdióban ezen kívül különféle kreatív foglalkozások is helyet kapnak, mint a baba-mama jóga, “az én világom kreatív foglalkozás” vagy a babusgató. Nem kérdés, hogy a 12.kerület egyik legjobb helye ez, ahol kicsitől a nagyobb gyerekekig mindenki talál magának megfelelő mozgásformájú foglalkozást.

A foglalkozás részletes órarendi információiról mindenképp tájékozódjatok a stúdió saját honlapján!

Helyszín

Galéria

chevron-left
chevron-right

Neked ajánljuk

Hírlevél feliratkozás

Some of the benefits that you will get if you join us and become a
passionate student, you will get insight and knowledge as well as extensive
relationships and international certificates

    © under5 2022 / Minden jog fenntartva.
    envelopephone-handsetmap-markercrossmenuchevron-down