Hírlevél
Hírlevél

Videó

Leírás

Családias közösségi gyerek-szülő tér

Közösségi tér minőségi gyermekprogramokkal Horváth Lili, Jászai Mari-díjas színésznő vezetésével.

A Lili Suli kezdetben a 6szín teátrumban kapott helyet, majd a belvárosból a 12.kerület lankáira költözött, onnan pedig legutóbb a második kerületi Pasaréti közösségi házba, amely azóta otthont ad a színésznő által vezetett foglalkozásoknak. 

A Lili Suli számtalan lehetőséget kínál 3-12 éves gyermekek számára, akik részt vennének egy fantázia, szókincsbővítő, szépbeszédfejlesztő foglalkozáson melyeken a főszereplő a mese. Lili drámafoglalkozásain kívül járhatunk ovis balettra, hangtálas gyerekjógára vagy interaktív mesedélutánra, agyagozni. Hétvégi programként szülinapra, könyvbemutatóra, vagy akár ringatóra látogathatunk el, és nyári táborok is szép számmal indulnak itt.

A színésznő a Covid időszakban egy mesecsatornát is indított a kicsik legnagyobb örömére, ahol számtalan mesét hallgathattok meg az ő tolmácsolásában. Ezt Spotify-on értiek el a következő linken: https://open.spotify.com/artist/0tM1uHh0oNqP3XfpEcH75h?si=A4jmcUMATsStEiHYSjaUxw

A foglalkozásokra való jelentkezés menetét, és az aktuális "órarendet" keressétek a Lili Suli saját honlapján.

Nyitvatartás órarend szerint.

Helyszín

Galéria

chevron-left
chevron-right

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról, kisgyermeknek szóló foglalkozásokról és közösségi helyekről, illetve, hogy sok érdekes tartalmat olvashass blogunkon!

    © under5 2022 / Minden jog fenntartva.
    envelopephone-handsetmap-markercrossmenuchevron-down