Hírlevél
Hírlevél

Videó

Leírás

A 13. kerületi önkormányzat közösségi tere családoknak

A Pannónia utca 18. szám alatti Pannka Közösségi Tér Budapest Főváros XIII. kerületi Önkormányzat beruházásának és támogatásának köszönhetően jött létre, és a lakosság részéről is felmerülő igényt elégít ki: egy olyan hely, ahol mindenki otthon érezheti magát, amely közösséget épít, és amely hozzájárul ahhoz, hogy a 13. kerületiek még jobban érezzék magukat a kerületben.

Közel 300 négyzetméteren, két szinten kínálnak egyedülálló látványvilággal és játékokkal interaktív kikapcsolódási lehetőséget a kerületi lakosok és vendégeik számára. A több térből – játszóházból, Tini sarokból, sószobából és fejlesztőszobából valamint a kiszolgáló egységekből – álló közösségi tér elsődleges célja a kerületi lakosok, elsősorban az újlipótvárosi családok szabadidős lehetőségeinek bővítése, az édesanyák és gyermekeik számára napközbeni fejlesztő programok biztosítása.

A játéktér játékai a vidéki életet elevenítik fel. Kisház kemencével, veteményes, zöldségespult igényes kidolgozású, ötletes kreatív játékok, amelyek a gyermeki fantáziának szárnyakat adnak. Játékaink és programjaink fejlesztik a gyermekek kreativitását, kézügyességét, mozgását. Programjaikat gondosan, magas minőséget és értékeket képviselő, szakképzett foglalkoztatókkal, előadókkal állítják össze, igyekeznek az itt lakó családok életét színesíteni és megkönnyíteni. Délelőtti programok kerületi Partner Kártyával ingyenesek, a sószoba valamint a többi szolgáltatás kedvezményesen vehető igénybe.

A szolgáltatások köre egyre bővül, jelenleg a sószoba, a fejlesztő foglalkozások, szülinapi terembérlés, és a vasárnapi családi program elérhetőek. Délelőttönként Manó Tánc, Baba torna, Dúdoló Mariskával, Ringató, Rhyme Time foglalkozások zajlanak a gyerekeknek, az anyukákat szülés utáni torna és Baba-Mama Klub várja. Délutánonként Zenekuckó Táncház, angol nyelvű animátor várja a gyerekeket az Apró színház színházi csoportja is. Minden hónapban dietetikusok adnak tanácsot, és előadásokat is hallgathatnak a szülők a 13. kerületi háziorvosok és védőnők szervezésében.

A Közösségi Tér elsősorban a kerületi lakosok részére jött létre, azon belül is a Partner Kártyával rendelkezők számára, de természetesen nyitva áll más kerületekből érkezők számára is. A Partner Kártyával rendelkezők bizonyos programokat ingyen látogathatnak, és egyes szolgáltatásokat jelentős kedvezménnyel vehetnek igénybe.

A foglalkozások részleteivel kapcsolatban keresd a Pannka saját honlapját, vagy facebook oldalát. 

Helyszín

Galéria

chevron-left
chevron-right

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról, kisgyermeknek szóló foglalkozásokról és közösségi helyekről, illetve, hogy sok érdekes tartalmat olvashass blogunkon!

    © under5 2022 / Minden jog fenntartva.
    envelopephone-handsetmap-markercrossmenuchevron-down