Hírlevél
Hírlevél

Videó

Leírás

Interaktív zenés foglalkozás angol nyelvű dalokkal

A Sing along Kids Budapest zenés foglalkozásait Cleo Mitilineou görög származású énekművész, tanár, zongoratanár és óvodapedagógus vezeti, aki mesterien ötvözi a zenei tudását a gyermekek iránti szeretettel. Foglalkozásai ettől nagyon vidám, önfeledt hangulatban telnek, a kisgyerekek nagyon jól szórakoznak, miközben a gyönyörűen előadott dalok szövege angolul rögzül a fejecskéjükben.

A foglalkozások minden alkalommal énekekre, és mondókákra épülnek, kapcsolódva az adott évszakhoz, ünnepkörhöz, időjáráshoz. A foglalkozás 4 hónapos kortól 3 éves korig látogathatók.

Cleo foglalkozásait több helyszínen megtalálhatjátok: a 2. kerületi Maminti Kuckóban, a 11. kerületi Bartók Pagonyban.

Gyakran találkozhattok a Sing along kids nyílt, ingyenes bemutatkozó foglalkozásaival más helyszíneken is, vagy éppen jótékonysági koncert keretében. Ezekről és az éppen aktuális órarendi információkról a foglalkozás saját honlapján találtok információt!

Helyszín

Galéria

chevron-left
chevron-right

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról, kisgyermeknek szóló foglalkozásokról és közösségi helyekről, illetve, hogy sok érdekes tartalmat olvashass blogunkon!

    © under5 2022 / Minden jog fenntartva.
    envelopephone-handsetmap-markercrossmenuchevron-down