Hírlevél
Hírlevél

Videó

Leírás

Egy igazi kuckó a 3. kerületben

Mozgásból sosem elég, hiszen elengedhetetlen a gyermekek egészséges fejlődése érdekében.

Alexandra, aki közel két éve megnyitotta a mozgáskuckót Kaszásdűlőn, bizony jól tudja ezt, hiszen gyermekkora óta a sport fontos része az életének. A környékbeliek azóta megismerték és megszerették a foglalkozásait, a gyerekek számára ő lett a "Torna néni". : )

Minden felnőtt foglalkozásra érkezhetsz babával, legyen bármilyen kicsi, hisz ezen a helyen valóban az a fontos, hogy baba és mama együtt mozoghasson. Ha pedig kifejezetten a gyermekednek keresel mozgásformát 5 hónapostól 11 éves korig találsz a számára megfelelőt. 

Elérhető a Kuckóban izgő-mozgó torna, iskolaelőkészítő, tsmt, mozgásfejlesztő PeK torna, balett több korcsoportban, gerinctorna, pilátesz, jóga, és kezes-lábas torna. 

A Kuckó aktuális órarendjét a lenti képgalériában megtaláljátok. A foglalkozásokra való jelentkezéssel kapcsolatban, és részletes információkért keressétek fel a Kuckó saját honlapot.

Helyszín

Galéria

chevron-left
chevron-right

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról, kisgyermeknek szóló foglalkozásokról és közösségi helyekről, illetve, hogy sok érdekes tartalmat olvashass blogunkon!

    © under5 2022 / Minden jog fenntartva.
    envelopephone-handsetmap-markercrossmenuchevron-down