Hírlevél
Hírlevél

Videó

Leírás

Ahová minden család hazajár

A Varázskert pár éve “AZ ÉV LEGKREATÍVABB ANYAVÁLLALATA” lett!

"…mert hisszük, mint az egyetlen „baba-mama ház” fejlesztő pedagógusai, hogy minden gyermek belülről motivált tudása fejlesztésére, amit erőfeszítések nélkül magába szív már kisbabakortól, ha a korának és fejlődésének megfelelő játékokat, módszereket biztosítjuk számára. Játék és tanulás a kisgyermek számára ugyanaz. A Varázskertben arra törekszünk, hogy mind a kisgyermek, mind az édesanya kikapcsolódjon és felszabadultan, játékosan hasznos tevékenységek mellett, egymással mélyebb kapcsolatot kössön. Ráadásul itt nem kell a foglalkozások után rögtön távoznod, hanem kényelmesen játszhatsz tovább gyermekeddel bármeddig díjtalanul, egy otthonos környezetben."

Az egész Varázskert babaközpontú. A legkisebbek számára kialakított külön terület fejlesztő játékokkal és érdekes foglalkozásokkal várja őket!
Foglalkozásokra várnak minden kisgyermeket már újszülött kortól, és anyukákat is várandóságtól kezdődően. Lehetőség van, kávézni, teázni, szoptatni, pelenkázni és a szülőtársakkal beszélgetni, barátságot kötni, kikapcsolódni.

Varázskaticák várnak, szabadidős és fejlesztőprogramokkal, SÓHOMOKOZÓVAL, mely teljesen INGYENES, ahogy a teakonyha használata is.

Hétfőtől péntekig 9:00-15:00-ig nyitva van a közösségi hely, délután bejelentkezéses órák vannak.

További részleteket a foglalkozásokkal kapcsolatban keresd a Varázskert Babamamaház saját honlapján és facebook oldalán.

Helyszín

Galéria

chevron-left
chevron-right

Neked ajánljuk

Hírlevél feliratkozás

Some of the benefits that you will get if you join us and become a
passionate student, you will get insight and knowledge as well as extensive
relationships and international certificates

    © under5 2022 / Minden jog fenntartva.
    envelopephone-handsetmap-markercrossmenuchevron-down