Videó

Leírás

Egy valódi zenei élmény kicsiknek

Hogy milyen az mikor egy csellóművész tartja a foglalkozást a gyerekeknek? Hát pontosan olyan, mint  amilyenek Jánosházi Péter órái.

Péter 2016 óta tart foglalkozásokat babáknak. Korábban a Zeneakadémia Tanárképző Intézetében megszerzett diploma után a mesterdiplomáját már olaszországban szerezte, majd Bécsben és Bázelben is neves művészek tanították.

A teljesen egyedülálló Zenebölcsi foglalkozásainak tematikáját maga alkotta meg. Az órák 45 percesek, és már 3 hónapostól kortól látogathatók, egészen a 3 éves korú gyerekekig. A foglalkozás a felnőtteket is ösztönözni szeretné, hogy önállóan és felszabadultan tegyék mindennapjaik részévé az otthoni közös zenélést.

Péter foglalkozásait Budapest több pontján megtaláljátok heti rendszerességel. Jelenleg futnak foglalkozásai a Bartók pagonyban, a Hellóanyu Maminti Kuckó Könyvesbolt és Kávézóban, HellóAnyu családbarát közösségi tér és ökokávézóban, Csodavár Budapestben, a Bartók és Tabán Pagonyokban. De más (akár az agglomerációs) helyszíneken is gyakran fellép.

Az aktuális és részletes órarendet megtaláljátok a foglalkozás saját honlapján. A regisztráció a foglalkozást megelőző vasárnap reggel indul a https://zenebolcsi.hu/ oldalon.

Helyszín

Galéria

chevron-left
chevron-right

Neked ajánljuk

Hírlevél feliratkozás

Some of the benefits that you will get if you join us and become a
passionate student, you will get insight and knowledge as well as extensive
relationships and international certificates

    © under5 2022 / Minden jog fenntartva.
    envelopephone-handsetmap-markercrossmenuchevron-down