Hírlevél
Hírlevél

Leírás

Felkészítés, tabuk nélkül, őszintén!

Hány fok legyen éjszaka a csecsemő szobájában? Hogyan kell megfürdetni az újszülöttet? Miért a hátán kell altatni egy 3 hónapost? Mit kell csinálni, ha megszólal a légzésfigyelő? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre adnak választ a Dana stúdió képzett előadástartói.

Varga-Szabó Barbara, a Dana stúdió megálmodója majd 16 éve dolgozik gyerekekkel, és szüleikkel az egészségügyben. Szívügye a szoptatás, a háborítatlan babaellátás és a koraszülöttek. Ahogy mondta: "Mert az élet kezdetén szerzett tapasztalatok kulcsfontosságúak és ehhez már a felkészülés időszaka is elengedhetetlen jelentőséggel bír. Nem csak a tanfolyamok keretein belül, de a szülés után is kapcsolatban maradunk és aktívan segítem a szülővé válás folyamatát."

A 13. kerületi Stúdióban minden foglalkozás gyakorlatorientált, könnyen megérthető, a szülők nyelvén szól a gyermekekről. A szakértő oktatói gárda által tartott tanfolyamok remek alapul szolgálnak a kicsi megérkezését megelőzően. Az órák általában két hetente szombat délelőtti 3 órás blokkokban elérhetők melynek első fele elméleti, második pedig gyakorlati fókuszú.

Tanfolyamok:

  • babagondozás
  • babaelsősegély
  • szülésfelkészítő

Az aktuális tanfolyami információkért keresd fel a Dana Stúdió saját honlapját!

Helyszín

Neked ajánljuk

Hírlevél feliratkozás

Some of the benefits that you will get if you join us and become a
passionate student, you will get insight and knowledge as well as extensive
relationships and international certificates

    © under5 2022 / Minden jog fenntartva.
    envelopephone-handsetmap-markercrossmenuchevron-down